torsdag 1 mars 2018

Om berättelser som inte får berättas av anledningar som är dumma

Förra veckan sov jag nästan ingenting de första tre nätterna, för jag skulle vara med i en podcast där Ina Lundström skulle intervjua mig och jag älskar ju hennes poddar. Ju mer jag tycker om ett sammanhang, desto mer nervös blir jag, nuförtiden. Så var det inte förut. Då var jag mer nervös inför situationer som jag inte tyckte om, typ "hierarkiska arbetsplatser". Sådant skrämmer mig inte alls längre. Men att få prata om sådant som jag tycker är viktigt, med en person jag beundrar och inför publik. Det gör mig kvillrig. 

Nu är avsnittet ute, i alla fall. Jag är med drygt 20 minuter in i det. Pratar om ... allt, ungefär. Från MVC till metoo. Här finns det, om någon vill lyssna till min odefinierbara (brukar jag få höra) dialekt. 

2 kommentarer:

 1. Å vad kul, ska lyssna så snart jag hinner! Hörde minsann om er i Skäringer/Mannheimer-podden också, heja er! Så grymma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera