måndag 16 november 2015

Well the weather outside is weather

Så, DÄR gick startskottet för årets lyssnande av julmusik.

Min favoritjulskiva är den här:

Den är så himla mysig, lugn och raspig. Får mycket bra känslor av den.

Men det vore roligt att variera sig. Någon som har tips på bra låtar på temat? Eller - oh! - om någon känner på sig att hen satt ihop en riktigt bra spellista så får ni jättegärna dela med er.

7 kommentarer:

 1. Här är en jättelång lista från en av mina favoritskribenter (Alex Pappademas). Jag kan inte gå i god för den helt och hållen men där finns rimligen en massa en inte hört förr.

  https://open.spotify.com/user/1236328186/playlist/36mjuA2CjYV752HHvWAkJp

  SvaraRadera
 2. Å gud jul, längtar ihjäl mig.

  Tror förresten Onekligen-Lisa gjort en jul-spellista, brukar lyssna på den! Orkar inte leta upp länk nu, förlåt. Men hittas säkert lätt.

  SvaraRadera
 3. Himla fin julskiva, den! Andra fina är t.ex. Tinsel & lights (Tracy Thorn), Weeping Willows och Christmas with the Puppini Sisters.

  SvaraRadera
 4. Jag tjuvstartade för en vecka sen! Har hittills bara lyssnat på Christmas at Downton Abbey på repeat: http://open.spotify.com/album/0qbPGL5IPltB62HMRUhDXd Fantastisk om man gillar traditionell engelsk julmusik.

  SvaraRadera
 5. TACK! I dag blir det julmusik i jobblurarna hela dagen. Mys!

  SvaraRadera
 6. åh, jag älskar ju sufjan stevens julskiva, songs for christmas. mm vilsamt. och självklart bright eyes versioner av klassiska jullåtar, lagom bitterljuvt dock :)

  SvaraRadera
 7. Älskar den! Mhm, måste börja lyssna på den i helgen!

  SvaraRadera