måndag 10 november 2014

Bajs

Nu har jag bara tio dagar på mig att bli frisk till Parisresan, så en högre växel läggs i och den heter näskanna. Eller neti pot eller nässköljare eller något annat.

Oavsett så funkar den inte på mig, för det rinner inte igenom något saltvatten. På ena borren gick det till munnen och på andra var det tvärstopp. Har väl pajat slemhinnorna efter ett decennium av dagligt otrivinanvändande.

Mår alltså fortfarande inte bra. Har lock och tryck över hela huvudet och snorar så mycket att det blev pinsamt på ett videomöte i dag. Fick försvinna ur bild och slå av micken hela tiden för att snyta mig.

Dessutom har jag tillbringat de senaste 2,5 timmarna med att söva om en störtledsen Ben, så enda egentiden jag fick i kväll åts upp av att städa köket.

Och så har jag fått en vagel i ögat och så har vi nästan inga pengar kvar. Alltså varken på löne- eller sparkontot.

Men annars är det bra.

God natt då!

4 kommentarer:

 1. Kortisonnässpray! Nasonex, receptfri! 2 sprayar i vardera näsborren morgon och kväll, dock max en vecka utan att doktor har tittat på dig. Viktigt att du sprayar i kors (håll flaskan i höger hand när du sprayar i vänster borre och tvärtom). Det där med att spraya i kors är egentligen inte så viktigt när man använder kort tid, men lika bra att få in vanan. Och försök rikta det rakt bakåt, inte uppåt.
  NU är det dags att ta i med hårdhandskarna, du ska ju till Paris! (Hoppas dock att du får in pengar innan resan, annars kanske det inte blir lika kul.)

  SvaraRadera
 2. Stanna.hemma.och.kurera.dig.nu!!!

  SvaraRadera
 3. Gulliga ni!

  Lisa - jag kör Nasonex nu. Tror att det hjälper faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Den ser ut son en snopp!
  Mamma ahr en gigantisk spruta, alltså enorm, som hon sprutar in saltvatten med .Blir lite mer tryck då!

  SvaraRadera