tisdag 7 oktober 2014

Fått nått i nått pt. 102

Under rubriken "Ben Bubba Hellbjörn lägger något i något" kan jag nu skriva opp "en eller flera fingrar med tillhörande vassa naglar i mammans öga". HELVETE vad ont det gör. Nu hoppas jag att glaskroppen repar sig snabbare än i våras, då jag råkade köra in maskaraborsten i ögat. Fast oddsen är inte till min fördel, för den här skadan känns mellan 10 och 20 gånger värre. Vågar man hoppas på att det åtminstone slutat rinna ur ögat i morgon?

Här är övriga händelser i kategorin "Ben Bubba Hellbjörn lägger något i något":

- Pappans smartphone i golvet - jättehårt (telefonen går bortom räddning sönder)
- Mammans trådlösa mus i toaletten (som var full med kiss; if it's yellow - let it mellow, ni vet)
- En sked majonnäs i mammans hår
- En hundralapp i blöjan (i vilken det bajsades)
- Mat i mjölkglas (vid varje måltid)
- Nycklar och diverse andra föremål av typen "VAR FAAAN ÄR MINA [insert föremål]" i stövlar och skor eller andra saker som rymmer små saker men som man inte tänker på att titta i när man saknar något

3 kommentarer:

 1. Åh stackars! När det där hände mig hamnade jag på ögonakuten. Inte mindre än en annan mamma med samma diagnos satt i väntrummet. Verkar inte helt ovanligt. Men vidrigt. Jag fick nån bedövning som varade en stund men inget annat tyvärr.

  SvaraRadera
 2. AJ!
  Jävla barn, alltid ska de tappa bort ens saker. :(

  SvaraRadera
 3. Sen kommentar men ändå - aj, för ögat. Hoppas det är bättre nu men listan var väldigt skoj! "Hundralapp i blöjan" - den var nog min favorit.

  SvaraRadera