fredag 12 oktober 2018

Drought

Jag vågar mig på att säga som Hanna: snälla ge mig ett ämne att blogga om. Eller en fråga. Jag gillar ju verkligen att ha en blogg, precis som Ellen säger, men allt jag tänker på att skriva känns dumt, så säg gärna te maj. Då blir det enklare. Tack på förhud. 

7 kommentarer:

 1. 1. Önskar mig ett inlägg om dina favoritlåttexter alt. favoritrader ur låtar!

  2. Vad skulle du döpa en katt / hund / sköldpadda / ett marsvin till om du hade en/ett?

  3. Ett inlägg om "quirky" grejer du håller på med som liksom är väldigt typiskt dig. Som exempel att min kompis starkt ogillar att dricka drycker ur muggar som inte är ljusa på insidan.

  4. Det du helst beställer om du beställer en: a) drink b) fika c) maträtt d) efterrätt

  5. Om du var tvungen att välja en HELT annan bana i livet, vad skulle du välja då?

  6. Favoriter på Hisingen (mvh supernostalgisk f.d. Hisingsbo och Hisingen-älskare)

  Älskar din blogg!

  SvaraRadera
 2. Jag vill veta mer om löpningen. Mer om måendet. Mer om familjelivet. Relationen med Nils. Älskar vardagsskildringar. Mer EFIT. Mer av allt!

  SvaraRadera
 3. Jag skriver under på allt Åsa skriver, mer av allt! Tycker definitivt inte att något du skriver känns dumt utan allt är superkul!
  Särskilt vore det spännande att läsa om:
  - Ben som hen, hon, han. Ni verkar hantera allt jättefint, men har ni aldrig varit oroliga kring det? Jag kan vara hur medveten som helst, men med mina barn nojar jag så fort det finns minsta lilla utrymme för det.
  - Du och Nils och jämställdheten. Förr om åren skrev du en hel del om städningen och jämställdheten (eller bristen på). Hur går det nu?
  - Hur går det för företaget? Bär det sig, har ni råd med lön, semester, pension och såna lyxartiklar?
  - Hur är det nu när barnen är lite större, får man mer fritid? (Frågar åt en kompis :))

  SvaraRadera
 4. Boktips för barn! (gärna för barn i 4-5-årsåldern).

  SvaraRadera
 5. Tack alla! Nu är det som att jag får lov att blogga igen. Roligt!

  SvaraRadera
 6. Jag vill höra någon ekivok historia om Henrik Torehammar, för en gång i tiden bodde jag granne med honom. Vill också höra mer om familjelivet, typiska saker som barnen säger/gör/tycker, till vilken stad du skulle flytta om det blev aktuellt att lämna Göteborg, vart du helst skulle åka på a) parresa b) familjeresa c) tjejresa samt ditt bästa tips för att hitta/behålla nya vänner i vuxen ålder!

  SvaraRadera
 7. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera