måndag 28 augusti 2017

Äntligen.

Plötsligt händer det. Vi var på östra i dag och träffade en läkare som tittade i Bens hals och HOPPADE TILL när han såg hur stora halsmandlar barnet har. En sekunds okulärbesiktning räckte för att läkaren skulle skriva opp Ben för operation av mandlar och eventuellt polyper/körtlar.

Han spekulerade i att det förmodligen hänger ihop, allting, precis som jag gissat. Att han har svårt att svälja och även prata, pga mandlar som trycker på luftrören, och att operationen kommer att göra stor skillnad på sömnen, talet och viktuppgången.

ÄNTLIGEN. Eller iaf inom tre månader. Får han hjälp.

Tänk vilken skillnad det kan vara beroende på vilken läkare man träffar. Hon vi gått till i alla år, på Capio, tyckte att det var "onödigt" att ens kolla på mandlar och körtlar. Och när jag tjatade till mig en koll såg hon inget konstigt.

Nu hoppas jag så mycket på en operation före förkylningssäsongen. Lille Ben. Vad han har kämpat.

6 kommentarer:

 1. Och vad ni har kämpat! ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 2. Ja det Jenny sa!! Och hurra för att de gör något. ❤️

  SvaraRadera
 3. Men ÄNTLIGEN! Och så vansinnigt inkompetenta de verkar på Capio, vilken frustration! Men hurra för att ni nu får hjälp!

  SvaraRadera
 4. Åhh, äntligen! ❤

  SvaraRadera
 5. Så skönt när man träffar folk som faktiskt lyssnar!

  SvaraRadera
 6. Men jag ORKAR INTE hur mkt makt läkare kan ha, och hur hjälplös man är när man råkar hamna hos fel. Hurra för nya läkaren!

  SvaraRadera