måndag 5 december 2016

Ködder du om russebussen?

Det blev inget med den där upphandlingen vi var inblandade i. Den som skulle skapa trygghet för oss. Men det är inget vi ska gräva ner oss över. Pengar kommer nya, eller vad det heter. Dessutom kan man ju tjäna pengar på olika vis. Genom att hyra ut huset till glada norrmän som vill gå på julmarknad på Liseberg, till exempel. Det gjorde vi helgen som gick och ska göra helgen som kommer. Det är "lite" fix med städ och logistik för att få ihop det, men det går.

Och vi får vara i Halmstad när huset hyrs ut och i Halmstad kan man leta snäckor på stranden.

Annat som hänt är att jag, som så många andra, blivit besatt av Skam. Herregud så bra det är. Jag kollar på NRK, eftersom SVT Play bara lagt upp en säsong. Då får man lära sig mycket norska på köpet.

Det vore verkligen fint att få lite positiva besked angående krokar som lagts ut från Hellbjörn Schedwin, men till dess är det ändå rätt bra. Jag vet inte om det är Efamolen (jättenattljusoljakapslarna jag börjat ta, ni vet), men jag är inte särskilt orolig över hur allt ska bli. Jag tror att det blir bra.

2 kommentarer:

  1. Hörde igår på jobbet att det inte blev och tänkte skriva till dig, fy så trist!! Men bra jobbat ändå. Det kommer tusen och åter tusen upphandlingar.
    Underbart med känslan av tillförsikt, den är viktig ju! Knus och klem (eller vad säger se nu i Norge?)

    SvaraRadera