tisdag 27 september 2016

"Undvik mellanmål som innehåller salt"


Efter en 1,5-timmesnattning var det så himla fint att öppna Facebook och se att ens morrande lett till massor av glada tillrop och pepp. Trodde faktiskt att Babybjörn skulle ta bort min kommentar bussigt omedelbart, men nu vet jag inte. Nu kanske de i stället kommer att svara?

Upprinnelsen är att min kompis Elin gjorde mig uppmärksam på Babybjörns kampanj där de ger tips till nyblivna mammor på vad de kan äta för att få tillbaka energin och lystern i huden efter att de fött barn.


8 kommentarer:

 1. Vad bra du är! Men hittar inte din kommentar på deras sida, har de tagit bort den? Vill lajka, vill länka, vill dela!

  SvaraRadera
 2. Åh, du alltså. Älskar detta! Hoppas verkligen på ett svar. Du måste lägga upp det här om de svarar, mkay?

  SvaraRadera
 3. DU är bäst! Min förebild och idol i kampen att hitta sin röst som kvinna, mamma och yrkesarbetande i det här samhället. Heja heja! /Em

  SvaraRadera
 4. Så sjukt bra kommentar!! Heja dig!

  SvaraRadera
 5. Men nä! Jag jobbar ju med BabyBjörn nu, måste genast kolla vad sjutton de håller på med? Känner inte alls till den där kampanjen? Bu!
  Mvh/fan no 1

  SvaraRadera
 6. (eh, förtydligande: Alltså fan no 1 av dig, inte av varumärket :)
  (Ser att Anna på magasinsdelen svarat dig, ändå bra. Det verkar ju vara en "artikel" från nån bloggare Alicia, men framstår ju verkligen som att det är BabyBjörns eget tyckande, vilket jag inte alls tycker stämmer in på deras filosofi i övrigt)

  SvaraRadera