söndag 12 juni 2016

Den här helgen har vi varit i Hisingsparken och lekt med vatten. Göteborgspersoner med barn: lekplatserna i Hisingsparken är så himla bra! Vi var vid den vid Tuvevallen nu, men den där Äventyrsparken med ett stort äpple är också grym.

 Och så har jag färgat håret grått. Jag älskade verkligen mitt vita hår, men min nya inkomst lämnar inget utrymme för frisörfärgningar längre och att bleka det hemma slet för mycket på barret. Så nu la jag en snäll hemmafärg, typ "mellanaskblond", som jag hoppas kommer att göra utväxten omärkbar. Är mycket nöjd.

 Vi hann också med en sväng med ärenden. Bland annat till Hornbach, där Bo fascinerades av fiskarna.


Jag köpte billiga springkläder på Stadiums outlet i Bäckebol (tror iaf vi var i Bäckebol, Nils körde). Snabb jag kommer att bli!

Fixade en spalje till mina klängväxter. Och så köpte vi tre meter av balkongskyddet som skymtar i bild. Det blev så fint och jag längtar efter att klä in hela terrassen med pinn-skydd. Det kommer att bli mys. Det och ett stort parasoll och sedan behöver jag inte lämna hemmet i sommar.


Det bästa enligt småfolket var dock att vi åt mat på Max, för där fanns det hoppborg. Klart slut på fin helg.

3 kommentarer:

 1. Asfint hår! Och tack för lekplatstips. (Älskar förresten sista bilden, så härlig).

  SvaraRadera
 2. WOW vilken perfekt hårfärg!! Har letat länge efter en kall askblond som ser naturlig ut. Hur har du fått till den? Färgat själv eller hos frisör? Vilken färg isåfall?

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag färgade hemma. Min nya budget tillåter inte längre frisörblekingar, så jag försökte hitta en färg som ligger nära min egen. Bonus om den kunde vara lite kall/grå. Den här tog jag: http://eleven.se/en/schwarzkopf-natural-easy-542-opal-medium-ash-blonde-15946.html

  Kram!

  SvaraRadera