torsdag 7 april 2016

TV4 är en riktigt farlig jävel, så nu tänker jag på annat en stund

Nej nu! När stora makthavaren TV4 pumpar ut rasistpropaganda samtidigt som Panamagate bevisar bortom alla tvivel att det är FEL FOKUS att säga att "vi har inte råd att ta emot människor som flyr krig, för då får mormor på hemmet inga ägg till frukost" så måste jag tänka på de bra sakerna som finns för att inte förgås.

Bra sak nummer 1: min mamma kommer hit i morgon och på lördag ska vi gå ut och äta på Levantine och sedan gå på konserthuset och kolla när Anna von Hausswolff uppträder med Göteborgs symfoniker.

Bra sak 2: jag har fattat vad det lilla hålet i min springmössa är till för. Tofsen! Detta förändrar mitt springande. För övrigt testade jag i dag att springa Göta älvbron (tänker testa den andra också, för att veta hur det känns innan det är skarpt läge). Att springa från vårt hus över bron och sedan tillbaka innebar nästan prick en mil och det var faktiskt inte särskilt dödsjobbigt. Detta är för mig otroligt och jag vågar nästan tro att jag kommer att fixa Göteborgsvarvet nu.

Bra sak 3: Magnus och Peppes podcast. Sent ska syndaren vakna, men jag har precis upptäckt hur bra den här podden är. Ville lyssna på den för länge sedan, minns jag, men då gick den inte att hitta via min podcast-app och det var ett för stort hinder för mig. Nu har jag massor av avsnitt att beta av och det tänker jag göra. Så himla bra och intressant lyssning. Om du läser här, Peppe, så bugar jag inför dina resonemang. Du är så smart och verkar så snäll.

Bra sak 4: Att kolla i sin brevlåda och hitta ett så här fint brev, med roliga chilifrön i.

Tack Katten! Det ska bli väldigt roligt att testa dessa.

Bra sak 5: jag tror att jag har hittat min signaturdoft. Inte visste jag att den skulle komma i förpackningen "Axe rull-deo". Men den här luktar så gott! Vill bara sniffa mig själv i armhålorna för jämnan.

3 kommentarer:

 1. ÅH! Vi hade också tänkt gå på Anna von hausswolff men så var det slutsålt :(

  SvaraRadera
 2. Gud vad glad jag blir, du lyssnar på podden! Och att bli kallad smart och snäll måste vara det finaste man kan bli kallad.

  SvaraRadera
 3. De rien, ma cherie Mary.
  Det är många fantastiska saker i luften nu! KRAM /Katten

  SvaraRadera