tisdag 23 februari 2016

På tal om sådant som handlar om att ha en familj eller att fundera på det och som är bra

STOPPA PRESSARNA! Det finns en ny säsong av Togetherness och första avsnittet ligger redo på HBO Nordic as we blog. Jag som sett fram emot Apatows nya serie på Netflix och ny säsong av Girls på nämnda HBO kan nu kasta mina planer åt sidan. Åtminstone i 20-25 minuter eller hur långt det här avsnittet av Togetherness är, för HERREGUD VILKEN SERIE.

Alla som inte har sett första säsongen har så goa stunder framför sig, alltså. Se den med en partner. Eller utan. Bara se den. Just Duplass yourself.

Ps: vi betalar för Netflix, HBO Nordic och Viaplay varje månad. Förutom vanliga tv-avgiften. Är det lite mycket, eller är det så alla gör nu?

8 kommentarer:

 1. Både jag och min man älskade första säsongen. Så JAAA äntligen kommer det fler avsnitt :D

  SvaraRadera
 2. JAA! Hade helt missat att Togetherness hade börjat. Tack!

  SvaraRadera
 3. Ja. Man betalar för alla.

  SvaraRadera
 4. Om ni utnyttjar alla tre så är det väl investerade pengar. Vi har Netflix, Viasat Golf och Viasat Sport som vi betalar för utöver Stora Tivopaketet (Comhem) och TV-licencen. Helt galet tycker jag. Jag utnyttjar inget av dem, för mig skulle det räcka med det vanliga TV-utbudet och så skulle jag köpa ngn specifik film ngn enstaka gång från t ex SF Anytime och i övrigt vara nöjd med gratisplaytjänsterna... Kram kusse

  SvaraRadera
 5. Vi gör så. HBO ger lätt bäst valuta för pengarna. Viaplay minst. Gammel-tv kollar vi knappt på.

  SvaraRadera
 6. Då är vi inte ensamma då. Jag hade kunnat skippa Viaplay, men det sänds "väldigt viktig fotboll" där, tydligen. Eller förresten - Transparent ligger ju där! Så jag har visst behov av den också.

  SvaraRadera
 7. Betalar bara Netflix, har ingen teve att betala för.

  SvaraRadera