tisdag 23 februari 2016

När man lyssnar på radio och skriker rakt ut

Jag testar nya poddar och lyssnade i morse på Lillelördag med Anita Schulman och Ann Söderlund och det var väl helt okej till dess att de kom in på hur mycket barn och bebisar med snippa skiljer sig från barn och bebisar med snopp. Hallå, kan folk som har en röst sluta vara idioter? Det är farligt att prata så.

Jag orkar inte resonera kring det just nu, för jag måste skriva väldigt mycket copy om inkontinensskydd. Ville mest bara säga att jag önskar att kändisar med poddar och andra redaktörsfria kanaler slutade lägga bajs i maten. Om ni fattar referensen.

Här kommer tips på en väldigt, väldigt bra podcast: Heliga Familjen (finns i Sveriges Radios app). Jag önskar att jag hade känt till den 2009, när den kom, så att jag och Nils hade kunnat samlyssna. Det hade nog varit väldigt bra för oss att ha gjort innan vi började yngla av oss. Jaja, bättre sent än aldrig.

Obs: lyssna från början och spola förbi radioteater-inslagen om ni, som jag, är allergiska mot radioteater. Jag älskar framför allt när man får följa med hem till kända personers vardagsmiddagar och höra hur de resonerar kring sitt familjeliv och hur de delar upp allting kring barnen (de som delar upp alltså, alla gör ju inte det, I'm looking at you Johan Staël von Holstein).

3 kommentarer:

 1. Haha! Varan-TV ja! "Ånej vad gör han nu?" "Han lägger BAJS i maten..."
  /Ida

  SvaraRadera
 2. Haha, precis! Ville lägga in en filmsnutt, men jag hittar den inte på Youtube.

  SvaraRadera
 3. Något ska en ha för att man går till Big Ben på Dinata. Heliga familjen va win!

  SvaraRadera