onsdag 11 november 2015

Märker väl när jag ska borsta tänderna hur spynödig jag är

Ni vet hur det är när man har ensamansvar med barnen ett par dygn och barnen är extra-extra gnälliga och levererar diarréblöjor så att man måste hålla sig isolerad från folk och allt är hemskt. Då är det lätt att man räknar ner till ens partner kommer hem och kan avlasta och så bestämmer sig hjärnan för att "till det klockslaget klarar jag mig, men inte en sekund till!". Och så när Bens bajs går från "moussigt, dvs på bättringsvägen" till "rinnigt som vatten igen" tänker man ännu mer att "bara några timmar till så...".

Och så kommer Nils hem och är magsjuk :(((((((((((((((((((((((((((

Nu har det gått några timmar och jag mår så illa.

Sitter det i huvudet, eller kommer jag att ligga på badrumsgolvet i natt?

Hinner Nils bli återställd innan jag börjar spy? Kan inte tänka mig mycket värre saker än att byta diarréblöja när man själv är magsjuk.

Kommer jag att vara frisk på lördag? Har en så efterlängtad grej inplanerad: åka till Tjörn med Kajsa och Matthew och bo över i en av ateljéerna vid Akvarellmuseet

Så många frågor. 

6 kommentarer:

 1. Wow, ateljéerna!! 👌👌 men FY FAN för magsjuka. Var magsjuk en förmiddag i somras, klarade ingenting. Axel kom in och lade Nils vid min tutte när han behövde amma.. Lider med er! Krya krya krya.

  SvaraRadera
 2. Usch stackare! Håller tummarna att du bara inbillar dig!

  SvaraRadera
 3. Åååå neeeej!! Svälj tio hela vitpepparkorn och hoppas att det inte är ljug att det funkar mot magsjuka. Tvi för magsjuka!
  Kram kram kram och krya på er allihopa!

  SvaraRadera
 4. Hur mår du!? Har det gått över för de andra? Åh, hoppas så att du kommer iväg på lördag.

  SvaraRadera
 5. Lider så med er! Fy faaaaaan. Jävla magsjuka.

  SvaraRadera