tisdag 18 augusti 2015

Vänligen tala försiktigt med mig

Av olika anledningar är det väldigt svajigt i dag. Får väl använda hela emojikartan om jag ska beskriva enkom denna förmiddags humör.

Blev helt ursinnig när jag hörde att Donald Trump, efter att ha fått kritiska frågor av en journalist, konstaterade att hon nog hade mens. Förutom det uppenbara ZZZNARK att han sa så: vet han inte ens att PMS:en händer före mens? PRE-menstruella syndrom står det för. VET HAN INGENTING? KAN HAN INTE ENS KVINNOHATA UTAN ATT LÅTA OKUNSKAPEN SKINA SOM EN SOL?

Ville även gråta när jag fick i uppgift att göra en rolig text om vårt kontor till konferensen på fredag. Eller rättare sagt efter att jag redovisat uppgiften. Jag satte ny text till introt till Orange is the new black (Regina Spectors "You have time") och blev liksom så nöjd. Tyckte att jag verkligen fick till det, med lagom mycket sparkar uppåt och finurlighet etc etc etc. Och så sköt de ner mig. Min vinkel var att vi var det snälla kontoret (vi har konferens ihop med massa andra kontor och ska berätta vad som är speciellt med oss) och det var tydligen fel tänkt. Vi ska ju vara det COOLA kontoret, kanske till och med de som är mest BADASS. Kändes så himla hemskt när tio kollegor ska förklara på ett snällt vis varför jag inte gjorde bra och jag liksom ska sitta och försvara mig. Speciellt när jag var så himla uppspelt över uppgiften.

Sitter och hukar i mitt hörn nu.

Lägger in en gammal instagrambild också. Känns fortfarande som en rimlig plan:

6 kommentarer:

 1. Åh gud. ALL min empati. Jag hade legat i en blöt hög på golvet när jag har pms om jag hade blivit nedskjuten så. Det hade jag iofs mkt väl kunnat göra ändå men ... innan mens ... not good.

  SvaraRadera
 2. What? Jag vill höra text och så kuppar vi på fredag hjärtegull. Mvh, din kanske mest högljudda kollega Isabella

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Meeh så dumma kollegor. Övertygad om att du var rolig! Plus att det är coolast att vara snälla kontoret. Ingen fattar nåt ju.

  SvaraRadera
 6. Vad fina ni är!!!

  Isabella - challenge accepted. Eller nä. Eller jo?

  SvaraRadera