onsdag 29 april 2015

Kvinna, skärp dig, lite får du väl tåla om du tror att du ska få ha en röstJAG ORKAR INTE. Kollade precis på filmen ovan, pga måste pga jobbet. Ni behöver inte titta på den, men det handlar alltså om trimmers och det är en Stihl-anställd som förklarar skillnaden mellan de olika modellerna de saluför och så tipsar hon om hur man kan tänka när man ska välja.

Filmen är mest, eller kanske endast, intressant för den som funderar på att köpa en grästrimmer, men om man tittar i kommentarsfältet så blir det intressant även för mig.

"She is cute, but kod she bi stiffer, and dos high heels make her lock reely profesional ;-P"

"I want to see her use the Stihl vibrator"

"She's beautiful" 

"That Jen girl tho" 


Och grejen är att jag visste det: Jag fucking visste att det skulle finnas dito kommentarer till den här filmen som handlar om trimmers och vilken trimmer som passar bäst beroende på vad du har för grönytebehov.

FÖR DET ÄR EN KVINNA SOM SYNS I BILD OCH STÅR DÄR OCH PRATAR FRAMFÖR EN KAMERA OCH DÅ MÅSTE MAN SKRIVA KOMMENTARER OM HENNES UTSEENDE ELLER FÖRESLÅ NÅGOT SEXUELLT FÖR ANNARS DÖR EN MYCKET LITEN SÄL.

1 kommentar:

  1. MEN ÅÅH. Mitt blodtryck alltså. Jag borde verkligen inte läsa sånt här. Men det är ju bra att vissa män tar sitt ansvar, lever upp till stereotypbeteenden och tänker på sälarnas fortlevnad.

    SvaraRadera