tisdag 10 juni 2014

Han fick två solhattar också


Hörrni, jag skulle bara smita in på H&M och köpa solhatt med snöre till Ben (hattar utan snöre tenderar att flyga all världens värld), men kunde inte låta bli att också köpa detta sommarset.

Förstår ni hur gullig han kommer att bli i detta? Så otroligt gullig tänker jag. Bäst att maxa innan han blir stor nog att fatta vad gullig är.

5 kommentarer:

 1. Har spanat in samma sommarset åt Märta. Han kommer bli hur gullig sol helst!

  SvaraRadera
 2. Så nu har Märta en likadan top. De små byxorna var slut :(

  SvaraRadera
 3. Skitgulligt! Tintin hade en liten soldräkt i ljusgult med kattungar på (från när Kappahl körde nån sorts vintage-sommar-kollektion) och jag LÄNGTAR efter att få sätta den lilla tygbaddräkten på nästa unge sommaren 2015 (känns hyfsat avlägset men himla bra att vi tajmat lill'hen till samma årstid som Tintin så att det bara är att gräva ur klädgömman hela vägen sen).

  SvaraRadera
 4. Först, ujujuj, så ilars fina (bebis såväl som kläder). Min syrras Hjalmar skulle nog spänna ut den som en liten späckad griskulting men kanske att jag köper j'alla'fall.

  Sedan, men nu gällde det annat än söta bebiskläder: jag har en - lite udda - fråga. Det är som så här att jag bott i Indien och arbetat ett år och nu när min och min pojkväns kontrakt gått ut kommer vi flytta tillbaka till Sverige. Under det året har jag varit frånvarande under firandet av min bästa vän, tillika systers, 30åriga födelsedag, hennes fösta barns födelse, hennes förlovning, hennes möhippa, hennes husköp, hennes.. jamen, LIV. Och förutom att jag har nästintill förgåtts av längtan förgås jag nästintill lika mycket av ett dåligt samvete och vill på något sätt kompensera för min icke-närvaro.

  När jag då såg din vän, Cathrins, ur-fina, döds-läckra, fantastiskt kreativa tavla som hon gjort till dig på din födelsedag med ert nya hus, med er och med er husvagn undrade jag om det finns en liten mikroskopisk chans att man kunde betala henne och hon gör en tavla (fast med andra bilder och så där, såklart) till min syster.

  Tror du kanske, kanske att du kan fråga henne det? Alternativt klämma ur'na hur hon gjorde?

  Pju. Långt inlägg, kort fråga. Har förövrigt läst din blogg frekvent i Indien och.. jamen, jag tycker du verkar vara en så himla trevlig och rolig och skön person. Bara'så'ru vet, liksom.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Eva - aj att byxera var slut! Men hon blir nog nog så gullig i toppen.

  Josefine - gud vad jag har älskat att plocka fram Bossas lillekläder till Ben.

  Lisa - vad roligt! Du kan kontakta Cathrin på catleben@hotmail.com

  SvaraRadera