lördag 5 april 2014

Önskerubbar

Förresten, jag har varit så dålig på att svara på kommentarer lately. Förlåt för det, Är så himla trött och tänker "den ska jag svara på sedan" och så glömmer jag.

Men jag tänkte att jag kunde göra som Hanna, ungefär. Fast i stället för frågestund så kan jag skriva inlägg under era önskerubriker. Alltså: ni skriver rubriken, jag skriver inlägget. Deal?

Är så rädd nu att ingen ska önska en rubrik och så får jag stå här med skammen (*smiley som ser förskräckt ut*). (Ja, nu skrev jag så för att ha ryggen fri.) (Och nu skäms jag för det, att jag skrev det.) (Nu ska jag sluta skriva parenteser.)

12 kommentarer:

 1. "bröllop, barn och bostad - genomtänkto planerat eller det bara rullade på" (pga är 29, "alla " får barn och gifter sig köper hus., jag känner mig mest ung och osäker på allt fortfarande, mitt yrke mitt självförtroende Ja sånt, hur tänkte du?)

  SvaraRadera
 2. Om jag hade 24 timmar ensam hemma skulle jag...

  SvaraRadera
 3. Något om hur ni/du ser på jämställdhet i er relation och som föräldrar

  SvaraRadera
 4. "Planer för sommaren" och sen undrar jag hur du/ni tänker kring resor - ni verkar åka mycket till städer och typ USA, skulle ni aldrig kunna tänka er fem veckor i Vietnamn eller liknande? Och! "Drömresan".

  SvaraRadera
 5. Hur man städar ett hus med två barn (jag har ett och hinner med väldigt lite)
  Maja

  SvaraRadera
 6. "5 saker jag kanske inte ångrar men idag hade gjort annorlunda"
  "Mitt absoluta drömjobb!"
  :-)

  SvaraRadera
 7. "Om att ha sina egna föräldrar på avstånd och vara småbarnsförälder" Ett tema jag själv lever med och tänker på ibland. Hoppas Bens feber försvinner snart och att sömnen kommer åter å det snaraste! /Alexandra

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Att tycka om sig själv.

  SvaraRadera
 10. Mitt bästa godis/snacks/mat är utan tvekan...

  SvaraRadera
 11. "Mina värsta fördomar"

  SvaraRadera