torsdag 10 april 2014

Och väldigt enkelt

I dag avslutades arbetsdagen med ett kreativt seminarium där vi drack öl, åt macka och läste poesi. Hade någon sagt till mig för några år sedan att det kunde ingå i ens arbetsdag hade jag sagt något i stil med "HA, vilken LÖGN. Så kan det ju inte vara att jobba. Att jobba ska vara JOBBIGT, det hörs ju på namnet!".

Men så var det i dag och det gjorde att jag inte var så hungrig när jag kom hem, så i stället för middag med barnen kör jag en solomiddag nu så här på kvällskvisten. Och då lagar jag det godaste jag vet.

Så här:

Medan spaghettin kokar fräser jag på vitlök, chili och körsbärstomater i olivolja, salt och peppar. 

Och så river jag parmesan och mozzarella ... 

... och rycker loss en halv basilikakruka eller så. 

När pastan är lite underkokt blandar jag ihop allt. SÅ GOTT. 

5 kommentarer:

Johanna sa...

Ser magiskt ut! Över huvud taget är ju "pasta och goda grejer man har hemma" alltid väldigt gott.

Johanna sa...

tillägg: om man har (minst) en sorts ost hemma då, vill säga.

Josefine sa...

AHHHH ost. Ska testa det där till middag ikväll.

Colombialiv sa...

Men guuu så gott!

Colombialiv sa...

Men guuu så gott!