onsdag 5 mars 2014

www

Det finaste jag vet med att blogga är att jag får vara med om så många milstolpar. Just nu har Sofia precis fått ett nytt jobb, Josefine har flyttat till hus, Susanne tacklar livet med nya tvillingar samtidigt som hon varit med om det sorgligaste som kan hända, Catrin har gått igenom en skilsmässa (och är fantastisk), Sandra hanterar två små barn med liten åldersskillnad samtidigt som barnafadern startar upp nytt företag och Hanna ska strax föda.

Alltså. Det är så oerhört häftigt att jag får vara med om de här enorma livshändelserna. Eller de enorma liven. De liven. Dessa människor som jag från början inte kände men nu känner lite eller lite mer. Men vad jag än känner så hade jag inte känt det utan bloggandet. Därför älskar jag bloggandet.

4 kommentarer:

 1. Tack, jag fick många nya tips här!

  SvaraRadera
 2. Kul med länktips! Fick några nya bloggar att följa.

  Sen kollade jag in Josefines blogg, såg vad hennes barn heter (inte så vanligt med Tintin), läste att de flyttat till Hisingen, noterade att hon heter Josefin och ding ding, jag har tydligen läst hennes killes blogg i flera år! Hade ingen aning om att hon bloggade också. :D
  http://bloggfrossa.blogspot.se/

  Var bara tvungen att säga det. :-D

  SvaraRadera
 3. Ja, det är fantastiskt att få ta del av andras liv på det hör sättet!

  SvaraRadera