tisdag 18 mars 2014

Nyläst

Det bästa med att jag har läst ut den här boken är att jag nu får välja en helt ny att läsa. Det är ett av mina bästa pirr. Om någon orkar får ni superdupergärna skriva upp er bästa bok i kommentarsfältet, för nu vet jag faktiskt inte alls vad jag vill läsa. Brukar annars alltid ha en ny på lager.

Hur som helst. Äntligen har jag tagit mig igenom den här: 438 dagar av Persson och Schibbye. Är det inte orättvist förresten, att Persson står först? Det är väl Schibbye som skrivit allt?

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Den här boken fängslade mig inte alls (no pun intended, eller jo lite).

Läs den här boken:

JA    NEJ    NJA

11 kommentarer:

 1. Nu var det länge sen jag läste den men jag älskade The stars' tennis balls av Stephen Fry när jag läste den. Jag har nog faktiskt älskat allt jag har läst av honom.

  SvaraRadera
 2. Oj, jag slukade den boken fullständigt, tyckte den var hur spännande som helst! Därför kanske du inte vill ha boktips från just mig hehe men jag langar ändå iväg ”Krig, kvinnor och gud: en biografi om Barbro Alving" (d.v.s. Bang). Ser rätt tråkig ut på framsidan, liten text o.s.v. men skenet bedrar. Den är sjukt intressant och man blir helt förälskad i personen Bang. Vilken jävla kvinna alltså!

  Annars läste jag nyligen "Under kupolen", en ganska ny Stephen King. Mkt spännande.

  SvaraRadera
 3. skönt att du inte stämmer upp i hyllningskören! (eller, det kanske aldrig funnits en sån, bara i mitt huvud?) jag har iaf lyssnat på denna på radioföljetongen i p1, och NEJ. inte alls så himla gripande. tur att jag inte köpte'n!

  SvaraRadera
 4. Har du läst james Frey? LÄS JAMES FREY! Och speciellt då (eller kanske bara) bright shiny morning. Och kanske även boken om testamentet. Gör det. Gör det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. PS: välja bok är även mitt bästa pirr.

   Radera
 5. Tar heller inte mig igenom denna! Nu har tre böcker smitit emellan. Kanske lägger ner helt och hållet.
  Boktips:
  Grand final i skojarbranschen
  av Kerstin Ekman

  För mycket lycka
  av Alice Munro

  Giganternas fall
  av Ken Follett

  SvaraRadera
 6. Joyce Carol Oates! "Älskade syster" läste jag sist, så himla bra. Och "Fallen" och "Blond" också. Jättebra.

  SvaraRadera
 7. Jag har inte läst den själv än men kom att tänka på Anita Brookners "Leaving Home" och letade upp den i hyllan. Blev sjukt sugen på att läsa den nu när jag ögnade igenom baksidetexten.

  SvaraRadera
 8. Jag gillade The Legacy av Katherine Webb.

  SvaraRadera
 9. Va, tyckte du att den var så ospännande? Jag sträckläste typ från början till slut..haha. (Tyckte dock att början var lite trög eftersom man läst om gripandet och det så himla många gånger, men resten! Himla intressant tyckte jag faktiskt. Störde mig bara på att det kändes så himla viktigt för johan att få fram att han får ligga så mkt..

  SvaraRadera
 10. Ja, GUD vad störigt allt fittasnack var. Ville kasta boken i väggen flera gånger.

  SvaraRadera