torsdag 13 februari 2014

Klockan är strax efter sju och det har precis börjat snöa

Klockan 23:45 i kväll, ungefär, blir Ben nio månader. Lika länge på utsidan som på insidan, alltså. Eller, han var ju inte inne riktigt i nio månader, men ni fattar. En liten milstolpe är det väl i alla fall?

"Födelsedagsbarnet" var ivrig med att sparka igång firandet och ville gå upp redan klockan fem. Jag kan tycka att fem är en helt okej tid att stiga upp (SA JAG VERKLIGEN DET DÄR?!!!) om uppstigningen har föregåtts av en lugn natt. Nu var det inte riktigt så i natt, utan det var minst en timmes skumpande och tröstande i selen samt två nattamatningar (eller en, egentligen, för den klockan fem visade sig ju bli en morgonmatning). 

I alla fall. Jag sitter här och funderar på hur jag ska underhålla barna i dag (utan att tappa humöret eller somna på olika saker). Ben är förkyld, så vi bör ej gå till något ställe med andra människor. Åtminstone inte inomhus. Och det regnar eller snöar ute (det är mörkt så jag ser bara att det är något som rör sig i gatlykteskenet), så att hänga i lekpark lockar "sådär" mycket. 

Äsch, det ordnar sig. Med a little help from a friend (Netflix) och ganska många koppar Änglamarks mellanrostade ska vi väl klara även den här dagen. *kavlar upp ärmarna*

2 kommentarer:

  1. På en annan del av Hisingen sitter jag och mitt förkylda barn. Heja!
    Maja

    SvaraRadera