tisdag 12 november 2013

Läget

Örk, det har varit sjukstuga här. Jag kommer knappt ihåg sist jag var sjuk. You suck it up rätt mycket när det finns minimänniskor som är beroende av dig, antar jag. Men den här gången gick det inte och Nils fick vabba pga "ordinarie vårdnadshavare är ej kapabel" eller vad det heter på Försäkringskassespråk.

Hursomhelst så börjar jag känna mig bättre i dag och då uppstår den bekanta känslan av enorm post-sjukaenergi. Blir alltid så när jag börjar friskna. Jag vill göra massa massa grejs. Just nu vill jag till exempel städa hela huset, träna ikapp de pass jag missat i "15 minuter om dagen"-gruppen, spraymåla några krukor, sy dregellappar till Ben, beställa framkallning av bilder, laga mina trasiga kläder och plantera om de mögliga krukväxterna.

Men det ska jag inte. Jag ska inte gå på den lätta, som jag brukar, och bli mer sjuk. Jag ska nämligen vara så frisk från och med i morgon så att hälften vore nog. Framför allt ska jag vara frisk på fredag, för då åker jag till Stockholm och vidare till Tallinn på årets upplaga av Dinata. Herrejävlar vad jag längtar.

Så i kväll ska jag bara sitta i soffan och glo.

Eller. Två krukor ska jag spraymåla. Sedan ska jag sitta i soffan.

Slut på random uppdatering.

Ps: hoppas att den här också är frisk i morgon. Hade nästan glömt hur hemskt det är att se sin bebis sjuk. Han fattar ju ingenting av vad som händer, stackaren. Och så sovs det ju ej så bra under sjukdom = synd om stackarens föräldrar också.

2 kommentarer:

  1. Det här har ju väldigt lite med själva inlägget att göra, men alltså Bens attityd på bilden? UNDERBAR! Jag hoppas han har kvar den på samtliga sina skolfoton resten av livet.

    Plus: krya på er! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag hoppas också att han fortsätter med attityden.

    SvaraRadera