lördag 5 oktober 2013

Dagen i bilder

Min dag började klockan 6:15 när lille ville gå upp. Ganska snart anslöt store och jag hade två supertrötta pyjamasungar i vardagsrummet hos mig. "Det känns inte som att ni sover färdigt riktigt ..." försökte jag, men fick mycket lite tillbaka. 

Efter ett tag somnade lille om och jag orkade göra frukost till Bossa. 

När Ben vaknade fick han med sig barnafadern upp ...


... och jag fick gå och lägga mig igen, med den här. 

Sedan drog jag ut och sprang i mina, håll i er, NYA FUNKTIONSKLÄDER. Och heja vad det gick. 5 och 14 per kilometer i dryga halvmilen. Jag börjar bli snabb!!! Eller: det köster på att ha riktiga springkläder, men det är värt det. 

När jag kom hem gick Nils och la sig igen och jag gav barnen mat. Först stora och sedan lilla. Den här tyckte bäst om det. För storasyrran var jag tvungen att sätta upp ett skådespel där jag var en kung som skedmatade min lilla prinsessa. Jaja, bara di äter så. 

Sedan provade vi nya kläder på Ben. Den här har han fått av tant Johanna. 

Och så vaknade Nils och jag var lite sur och hade ångest, så han tog med sig barnen ut och lät mig bada. Läste ut den här i karet. Tyckte mycket om den.

Sedan mötte jag upp familjen på Sjöhistoriska. 

Vi skulle gå från muséet till Dubliners för att äta mat och kolla Liverpoolmatch, men de visade inte matchen på en teve som vi kunde se från barnvagnsvänligt bord, så vi tog med oss mat hem i stället. Sedan sov jag (har varit så fruktansvärt trött i dag) en stund följt av mys och kolla jordgloben och peka vart kusinerna bor och saga och välling osv osv osv. 

Nu sover barnen och de vuxnas kväll börjar. Den bjuder på pasta, rödvin (försiktig mängd pga nya medicinen), chips och film. Häj!

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är som springer fast du är så trött. Själv är jag helt slut men har fastnat i socker- och kaffeträsket och tar mig inte ur det...

    SvaraRadera