lördag 14 september 2013

Lite sent, men VAD BRA DET ÄR

Okej, nu kanske jag inte bloggar mer på ett tag, för jag har upptäckt Borgen. Från och med nu är "danskt" en stor kvalitetsmarkör när det gäller teve. Och film. Musik? Eller blir det bara Den jaeg elsker? Jaja, det gäller i alla fall för teve. Gud vilken spännande serie detta är. Plus: får mig att vilja vara journalist igen. Jättemycket.

6 kommentarer:

 1. Äntligen! Lyllo dig som har en massa avsnitt framför dig. Älskar Borgen.

  SvaraRadera
 2. Jag är nästan avundsjuk på mig själv!

  SvaraRadera
 3. Mew är från Danmark om du gillar dem. Jag gillade Dicte som gick på TV4. Och Riget, herregud.

  SvaraRadera
 4. Åh, gud, JA-AA, det är så jävla bra. Känner SORG över att jag sett klart. Och att de inte finns på riktigt, människorna. Tippar att JMG kommer ha 200% fler ansökningar kommande år enbart pga Katrine/Borgen.

  SvaraRadera
 5. Har bara en sak att säga, Maria. BROTTET. Jag har alltid varit skeptisk mot all krimi som fullkomligt flödar från lille grannlandet i väst. Min danska flickvän övertygade mig att testa ett avsnitt av "den belönade succéserien" och jag var totalt hooked!
  Rekommenderar verkligen starkt att kolla från säsong 1, (de finns 3 st) - säsongerna är fristående, men behållningen blir SJUKT mycket större av att se dem i ordning. Vi satt på helspänn i slutet av sista säsongen, typ det mest rafflande jag sett på tv! Hours and hours and HOURS of fun & råspännande!!
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Brottet
  (Puh, jag blev helt utmattad nu av att elda upp mig såhär)

  SvaraRadera