söndag 8 september 2013

Här vare fynd!

I går kvistade jag och Bossa iväg på barnprylmarknaden som ordnades av Forum för feministiska föräldrar i en lokal vid Masthuggstorget. Det var en väldigt bra marknad, med billiga och skitmånga grejer och kläder. Dock var det helt tokigt mycket folk och jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden av rädsla för att tappa bort Bossa. Fick flashbacks av hur jobbigt det var när jag själv följde med fel byxben på Oxhälja marknad när jag var cirka fem. Vet inte hur länge jag var borta från mina föräldrar, men någon gubbe tog hand om mig och hjälpte mig att hamna på uppsamlingsplatsen för lost and found (kids).

I alla fall, jag tappade inte bort Bo och vi hittade flera bra saker:

Ett gammalt urtvättat och jättemjukt bäddset till Bubbas spjälsäng (som vi snart ska plocka upp från förrådet, då han nästan vuxit ur liggdelen till vagnen). 50 spänn. 

Nästan helt oanvända Converse i storlek 27 för 70 kronor. Kommer förmodligen att passa Bo både nu på sensommaren och till våren. 

Bra keps till Bo. Cirka 10 kronor. 

Body (cirka 20 kronor) och byxa (60 kronor) till Ben. 

Och kolla här! Vi hittade en extra-Karlsson för bara tio spänn. Hade tänkt smyga ner den i shoppinghögen, så att det inte skulle bli konstigt för Bo. Jag menar, hur kan Karlsson vara både hemma i hennes säng och på en marknad - samtidigt? Men hon såg honom och konstaterade bara helt krasst "mamma, titta en Karlsson till". 

För att Bossa skulle stå ut med att stå i den extremt långa kön till kassorna fick hon välja en leksak. Hon valde en etch-a-sketch och den här cykelmannen. Det var ju inte riktigt en leksak, men det fick gå. 

Jag blev också medlem i Foff (som alltså arrangerade). Mest för att få den här tygpåsen. 

2 kommentarer:

  1. Jag måste ha den där tygkassen! Erm, menar att jag måste bli medlem pga viktigt!

    SvaraRadera