söndag 15 september 2013

Dagen i bilder

I dag skuttade jag upp vid niorycket och avlöste Nils, som tagit natten med Ben. Hängde lite i soffan med Bo, läste DN, drack kaffe och kollade Bollibompa. 

Efter ett tag vaknade Ben efter förmiddagsluren. Det är så kul nu, att han får äta annat än mjölk. Älskar att se hur han reagerar på olika smaker. I dag fick han katrinplommonmos. Det tyckte han var "sådär". 

Sedan grejade jag och Bossa i köket en stund. 

Resultatet blev amerikanska pannkakor som vi åt som en slags second breakfast eller lunch. 

Ben var med på bordet. 

Efter maten gick vi in i det stora "packa ihop skötväskorna och matsäckarna och flaskorna och mjölkpulvret och regnskydden och bärselen och allt som behövs för att vi ska kunna ta oss ut"-skovet. Ben somnade i ren protest i babygymmet medan vi höll på.  

Till slut kom vi iväg. Målet för utflykten var skogen vid Änggårdsberget. 

Det är så fint där och luktar så gott. Tyvärr kom vi inte så långt in i skogen, för vagnen var ej kompatibel med underlaget. 

Så vi drog kvarteren i närheten och kollade på fina hus och hoppade i vattenpölar i stället. 

När vi kom hem lagade jag en middag som var som en slags konstig tapaskompilering. Vi är inne i fasen "äta ur frysen och kylen inför flytten". Det är roligt!

Efter knasmiddagen badade jag med kidsen och Nils kammade frisyr på Ben. 

Sedan gick jag och handlade väsentligheter inför kvällen ...

... och parkerade Bossa med popcorn i knät i soffan framför Röjar-Ralf. Fin avslutning på bra helg. Fast den är inte slut än, helgen. Nu ska här ätas bagels, drickas cola light och tittas på Borgen. Johodå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar