torsdag 18 juli 2013

Status

Nämen hej! Ben har precis somnat om efter en natt som såg ut så här:


Så himla typiskt att det skulle bli en katastrofnatt när vi för första gången var helt själva och bara skulle mysa och ha det så fint. Regel nummer ett för småbarnsföräldrar: ha aldrig några förväntningar. På någonting. Ställ dig in på att aldrig få sova eller få en stund för dig själv, så blir du positivt överraskad ibland i stället för besviken mest hela tiden. 

I alla fall så dricker jag kaffe och lyssnar på P1 och njuter av att inte ha signaturmelodierna "Do-Do-Dora, dododo-Dora" eller "kom Diego kom, let's go Diego go" i bakgrunden. Förutom den här mycket klena att göra-listan har jag och Ben inga planer för dagen. Vi ska mest skrota, ligga på mage i babygymmet och vila. Hoppas jag. Återigen: en ska inte ha några förväntningar på något. Fast lite hoppas jag på att också få gå på stan och köpa något onödigt samt ta en långpromenad i snabbt tempo Majorna runt.

Några mil söderut på västkusten verkar mitt stora barn ha det väldigt bra. Farfar och farmor skulle visst ta med henne på nöjesfält i dag och i går kväll skickade Nils den här bilden på poolen de köpt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar