lördag 22 juni 2013

Summer here kids

Midsommar i år firades alltså med the Mangans i Kungsbacka. Jag var egentligen nöjd med att vi bara lyckades packa ihop oss och komma iväg på tåget i tid alla fyra, men sedan blev själva firande urhärligt också. 

Michael utsågs till lekfarbror #1. Det är en lika delar ärofylld som skitjobbig titel att ha. 

Jag, Gabriella, Jack och Bossa dansade runt stången. Men mest spanade vi på hur alla andra gjorde, för vi kunde inte så många steg bortom små grodorna. Turns out att ingen verkade kunna danserna. Men det var kul ändå. 

Efter det officiella firandet hängde vi hemma hos Mangans och åt glass etc. 

Vi hade sådan tur med vädret att vi kunde äta ute både på lunchen och middagen samt bada. 

Vi lekte inne också. 

Och när de äldsta barnen gått och lagt sig satt vi övriga och drack öl och pratade och hade det fint. Bubba sträckte mest på sig.

Eller sov i bärselen. Tyvärr ville han inte sova sedan, vid midnatt, då vi alla gick och la oss. Hans nattsömn sträckte sig mellan 2-4 och 6-8. Kul för mig. Fick dock några superhärliga timmar på förmiddagen när Gabriella tog ansvar för både Bubba och Bossa och lät mig och Nils sova. Fattar ni vilken fin grej det är att göra?!!! Typ den absolut finaste present en kan få. 

I dag stannade vi till på Freeport innan vi hoppade på tåget och jag köpte de här två paren skor till Bossa. Jag har nästan aldrig varit på outlets förut och blev lite hetsig över hur billigt det var. 199 för Vincentsandalerna i skinn och 179 för de snabba Adidaspjuxen. Helt galet ju! Jag får som knark-highs av att fynda. Inte så bra, kanske. Fast bättre än knark. 

2 kommentarer:

  1. Och jag som blev helt lyrisk över att komma över ett par Timberland sandalskor OCH blinkande sandaler för sammanlagt 350 pix. Låter som jag ska ta mig till outlets

    SvaraRadera
  2. Men det var ju också ett väldans fynd! Blinkande sandaler, alltså. Skulle man ha.

    SvaraRadera