onsdag 12 juni 2013

Losing it

Timmen mellan 3 och 4 är den värsta vaktimmen, tycker jag. Dessförinnan är det nästan kväll och efter 4 blir det ljust och ny dag.

I natt verkar bli värsta natten hittills. Det här är inte en av flera mellan-amningar-vakor. Han har inte somnat än. Alltså som i att han ännu inte fattat att det är läggdags. Jag har försökt få honom att komma till ro sedan strax efter elva. Orkar inte mer snart (eller jo, för man måste osv, men jag gråter).

7 kommentarer:

 1. Mår du bättre av den här menlösa kommentaren? - jag önskar sååå att jag kunde hjälpa, avlasta whatever. Det är allt en liten vaken-Janne ni har fått. Hoppas han kommer på att det är riktigt skönt att sova snart. Kram

  SvaraRadera
 2. Fyfan. Kämpa. Det blir bättre. Kram.

  SvaraRadera
 3. Åh vad jobbigt Maria! Hoppas att han sov länge sen när han somnade. Märta sover och äter mest än så länge. Men jag väntar med bävan på en första vaknatt...

  SvaraRadera
 4. Usch va jobbigt! Hade en natt i samma stil med min 4-månaders. Mellan 3 och 4 på natten känns livet alltid som mest hopplöst, om man inte sover såklart. Kämpa på!

  SvaraRadera
 5. Fy fan, förstår att du gråter, jag hade varit helt otröstlig. Men det blir bättre!

  SvaraRadera
 6. Gulliga ni! Det hjälper faktiskt att tänka på att det blir bättre. Förra gången, med Bossa, hjälpte det inte. Men den här gången vet jag ju att det bevisligen går över.

  SvaraRadera
 7. Usch, vad jobbigt! Hoppas du får sova mer snart!

  SvaraRadera