fredag 14 juni 2013

Fyra bilder från i dag


I dag var hela familjen Hellbjörn på BVC och vägde in den här lilla. Han har nu passerat såväl storasyrrans födelsevikt (3,8 kilo) samt sprängt fyrakilosgränsen. Dock var det bara ett par gram över fyra kilo och han kissade extremt mycket omedelbart efter invägning (han kissar helst när blöjan är av), så det kanske var en förgänglig vikt.

Sedan härjade jag ensam med båda barnen på spårvagnen och drog på playdate i Gamlestan.

Nils var hemma och målade och fixade i lägenheten när vi var ute. Vi ska visa den för en potentiell köpare på söndag nämligen. Vi hade egentligen tänkt köpa något först och sälja sedan, men nu har mäklaren fått fatt på en köpare som kanske är jättesugen och då bör vi väl passa på? Eller? Det är okej att kalla oss vidriga bostadskarriärister nu. Hur som helst så stannade jag till på väg hem från playdejten och gjorde mitt för att bidra till homestylingen. Köpte ett överkast och några fina kuddar till stora sängen. Vi har aldrig ägt ett överkast förut och nu känns vårt sovrum som en väldigt redig vuxens rum. Hade så svårt att föreställa mig oss med överkast! Nästan lika svårt som att föreställa mig oss med bil. Fast det där med bil är faktiskt helt omöjligt.

Nu svamlar jag. Ska suga i mig en god IPA och gunga Bubba till ro i babysittern innan fortsatt städ och fix av lägenheten. Go fredag peeps!

2 kommentarer:

  1. Oooh! Fy 17 vad mysigt med hus dock. Är oklädsamt avundsjuk.

    SvaraRadera
  2. Jag vågar nästan inte hoppas på hus, men åh vad härligt det vore. Åh!

    SvaraRadera