torsdag 23 maj 2013

Vad vi gjort i dag

Här kommer ett tipz till alla som gillar att gå på nöjesfält men hatar att köa: gå på Liseberg nu. Det är jättelugnt och skönt!

Så himla härlig dag! 

Extrabonus var att Glassmormor var på plats och kunde mysa lite. Hon åker till Liseberg med sina elever (hon är musiklärare) en gång om året och i dag var det dags. 

4 kommentarer:

 1. Lika aktiv som vanligt beundransvärt tycker latmasken, hehe.! Ser ut som att Bo hade roligt!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Jag vill också gå på Liseberg! Tyckte Bo att det var roligt? Vad åkte ni? Vi har tänkt åka i sommar med Olle men då kommer det ju vara fullt med folk...

  SvaraRadera
 3. Vill också veta mer vad Bossa tyckte? Hur lång är hon? Kunde hon åka mycket? Fanns det annat roligt för henne att göra?

  Har bara vuxengått på Liseberg de senaste åren men är väldigt sugen på att åka dit i sommar med barnen.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Olga - hon hade jätteroligt! Tror vi i alla fall. Det var hur som helst inte så poppis att gå därifrån.

  Eva och Sara - Vi höll oss mest i Kaninlandet. Det är ombyggt för i år och verkligen helt fantastiskt. Bossa är över 90 centimeter, så hon kunde åka de flesta av småttingkarusellerna, så länge en förälder åkte med. Vi åkte kaffekopparna, flygplanen (två gånger), skeppet och någon slags tunnor-upp-i-luften-grej. Köpte ett Lisebergshäfte (295 kronor) och gjorde slut på det.

  Men det bästa i Kaninlandet var nästan det ombyggda kaninhuset/leklandet. Det är helt gratis och sjukt roligt. Ja, för barnen då.

  SvaraRadera