söndag 19 maj 2013

Uppdatering

Nils är hemma och inte speciellt full. Jag kan ha varit lite väääl (hysterisk/nojig/dramatisk) i mitt förra inlägg. Men hallå — jag har faktiskt fött barn den här veckan och är drabbad av oerhörda hormonpåslag.

4 kommentarer:

 1. Tror alla fattar precis och känner igen sig. Kom ihåg att all orättvisa kvinna/man (både biologisk och pga ej helt jämställda) blir sjukt påtaglig under grav/spädistid. Fan vad allt kommer ställas på sin spets igen om vi får ett till barn kände jag nu... Åh vad jobbigt.

  SvaraRadera
 2. Alltså konstig kommentar där jag tänkte högt. Hoppas du fattar.

  SvaraRadera
 3. Eh, no överdrift säger jag. Föreställ dig ens det omvända, att du gick ut på lokal å blev firad utan bebis medan han flaskmatade hemma - efter mindre än en vecka.
  OBS att jämställdhet behöver såklart inte handla om att det ska vara prick lika i alla avseenden.

  SvaraRadera
 4. Hanna - jag fattar och jag har tänkt så mycket på det också sedan sist. Som tur är så pratar vi om det med varandra den här gången. Det hjälper.

  Motvalls - ja, jo, det är klart. Men jag tycker nog att det är okej att gå ut en liten sväng och bli firad. I alla fall under våra gårdagsomständigheter då mormor var på besök och sov inne hos Bossa så att jag slapp ha ansvar för båda barnen. Jag blev bara orolig där ett tag att det skulle förvandlas till en all nighter. Då hade vredens druva vaknat hos mig.

  SvaraRadera