onsdag 15 maj 2013

Hemma!

Stor dag för Bubba! Han har nästan drunknat i en björnoverall, åkt bil ...

... och kommit hem. 

Nu sitter jag och Nils och äter upp pizzan vi beställde under värkarbetet i måndags. Bubbs vilar bredvid. Nu börjar det. Det nya livet.

7 kommentarer:

 1. Iiiiih vad mysigt! Välkommen hem!!! Är på Bo på förskolan? Hur mår du? Kram och puss!

  SvaraRadera
 2. Bossa är på förskolan. Hon får lov att gå som vanligt första månaden, men vi ska låta henne välja hur mycket hon vill vara där.

  Jag mår bra! Så extremt mycket bättre än efter förra förlossningen.

  SvaraRadera
 3. Gulligull så himla fin, och väldigt lik sin syrra tycker jag nog baserat på bilder. Jag mådde likt dig toppen efter andra. Kunde duscha, gå på toa, fixa fika osv timmarna efter utan problem. Mycket skön känsla. Sedan har jag iofs haft svårt för tvåbarnsmammalivet på andra plan (läs; höll på att förlora förståndet där ett tag). Grattis igen! Kul att få följa dig!

  SvaraRadera
 4. Härligt!
  Skönt att få vara lite utan Bossa också, nog för att tvååringar är mysiga, men de kan även vara rätt jobbiga. Liksom du och anonym mådde jag bra direkt efter men det kändes lite som att jag håller på att förlora förståndet vissa dagar också. :D

  SvaraRadera
 5. Hehe, håller med föregående talare. Minns när jag fick åka rullstol upp till BB-hotellet från andra förlossningen och bara tänkte: "Äh, pjåsk! Jag kunde ju ha gått själv!" Så kändes det verkligen inte efter första.

  Grattis återigen! Det är ju urmysigt, trots att en förlorar förståndet :p

  SvaraRadera
 6. åååh wow!! grattis!

  SvaraRadera
 7. Jag mådde också toppen efter mitt andra.
  Åkte hem samma dag och levde på endorfinerna i 1½ år (då Trean föddes).
  Mys på nu sötnosar!

  SvaraRadera