tisdag 21 maj 2013

Ej sponsrat inlägg

I dag har vi testat några firsts. Vi har bland annat haft en mäklare på besök och fått vår lägenhet värderad och därmed blivit varse att vi helt borgerligt gjort en så kallad "bostadskarriär". Vill föra till protokollet att det aldrig var vår plan.

Jag har också testat att bära Bubba i Ergobaby för första gången. Har ett sådant där spädbarnsinlägg. Vilken succé det var! Kändes som att kroppen belastades rätt, liksom, och Bubba bara zzz.

Och så skulle jag köpa nya tvättbara amningsinlägg på babyproffsen och spontanköpte samtidigt den här amnings-behån på chans. Tycker att det är så svårt att hitta sköna amningsbehås (har mest köpt på H&M dock, och inte på fin_dyr_affär, kanske är därför) och kände att det var värt att chansa bort 129 kronor för att se om det kunde bli bättre. Och ATT det blev. Den är så himla skön, den här. Inte ett enda spänne och knappt några sömmar. Fyller sin funktion OCH är bekväm.

Här är en bild på den som suttit i Ergon och ammat ur nya behån.

7 kommentarer:

 1. Jag tyckte det verkade krångligt med spädbarnsinlägget men det var det kanske inte! Skönt att kunna bära! :D

  Fattar ej inget spänne och inte nåt spänne?

  SvaraRadera
 2. Oj, knappt några sömmar, skulle det vara. Ja, skönt att kunna bära redan! Lite rädd att han ska skvätta omkring med huvudet, men det verkar funka.

  SvaraRadera
 3. Den bh:n är bäst! Har även fått använda den större delen av den här graviditeten eftersom mina bröst blev större än livet och superduperkänsliga - win!

  SvaraRadera
 4. Men hjälp vad söt han är!!!
  Den där näpna lilla nyfödingslooken.

  SvaraRadera
 5. Ergobaby! ÄLSKAR Ergobaby!

  SvaraRadera
 6. Han är fasligt söt den där lille du har! Härligt med grejer som funkar så bra!

  SvaraRadera