onsdag 15 maj 2013

Bossa gillade nya vagnen. Tur.

Nu har vi tagit moderskeppet på premiärtur. Ärenden: plocka upp storasyrran hos dagmamman samt köpa kittost, tryffelbrie och chèvre på Saluhallen. Temat för kvällens middag är opastöriserat.

10 kommentarer:

 1. Spännande, gott, mysigt! Vad är det för vagn ni kör?

  SvaraRadera
 2. Låter som ett bra tema! Är lite avis...

  SvaraRadera
 3. Så himla fint! Fin storasyrra, räservagn (med en färsking i!!) och ooooost! Fi fabian vad jag saknade brie när jag var gravid- det var också bland det första jag handlade efter förlossningen. Fin kväll på er!

  SvaraRadera
 4. Är det en Babystroller City? Den funderar vi på.

  SvaraRadera
 5. Mena Baby jogger ...

  SvaraRadera
 6. Det är en Babyjogger city select. Känns som att man går omkring med ett stort skepp, men den verkar vara trevlig att sitta resp. ligga i och den är ganska lättmanövrerad. Och smal som en enkelvagn.

  SvaraRadera
 7. Sånt himla plus att man kan lämna dagisbarnets vagndel på dagis så att det blir en enkelvagn. Vi har provkört med lånebarn en gång och har mer el mindre bestämt oss för den vagnen. Tror man måste inse att ingen av dubbelvagnarna är perfekt. Men tur för oss, nu får ni bli försöksapor!

  SvaraRadera
 8. Vad bra att Bo gillade vagnen! Kaja vägrar oftast sitta i vagn så man måste använda ett visst mått av tvång för att få ner henne så det skulle vara svårt att få ned henne i en sån, men man tar kanske bort liggdelen då? Låg Bubba snällt i vagnen?

  SvaraRadera
 9. Petra - det är en superbra vagn. Och det där med tyngden är ju svårt att komma undan i vilken dubbelvagn som helst.

  Olga - Bossa klättrar i själv, trots att det är lite bökigt med liggdelen på plats. Hon älskar sin nya vagn. Obs att det absolut kan vara nyhetens behag och hon kan mycket väl vagnvägra nästa vecka, men än så länge går det fint.

  Bubba ligger så fint så. Fast han är mest zzz hela tiden än så länge. Förutom på nätterna (de två han upplevt). Då är han pigg!

  SvaraRadera
 10. Haha men åååååå Bubba. Sova på nätterna är det!!

  SvaraRadera