lördag 16 mars 2013

Det är då som det stora vemodet rullar in

Den här veckan har varit ... jag har inte kunnat skriva så mycket här eller ens tänka för långa tankar, för alltings meningslöshet har rullat över mig. Ni vet, äta, jobba, hämta, lämna, sova, dö, betala för sig. Varför finns vi ens? Varför gör vi fler av oss som kan göra precis samma sak som vi? Sådant.

Men i dag känns det lite bättre. Tror att dagens utflykt löste en del knutar. Vi åkte till Degerfors och tillbaka för min farfars 85-årskalas.

En kan tänka sig att fyra timmar tåg + en timme bil för två timmars effektiv kalastid kan kännas lite segt, men det var härligt. Det var härligt att se Bossa så GLAD över att få träffa glassmormor och busmorfar och ännu härligare att se henne stega fram till sin tremänning Tilda, 9 år, och ta henne i hand och sedan inte släppa henne förrän vi skulle hem igen. Detta trots att Bossa var en bebis sist de sågs och knappast kommer ihåg henne. Det var som att hon fattade att de var släkt och liksom hörde ihop. Samma sak med Tildas lillasyster Ella, 4 år, även om Tilda nog var den absoluta favoriten.

Jag känner flera som anser att det är fullt naturligt att inte känna någon gemenskap med sin familj och/eller släkt, eftersom en inte väljer dem på samma sätt som en väljer sina vänner. Men jag vet inte jag. Det är ändå något där, något grundmurat. Jag blir lugn av flocken.


Bilder uppifrån och ner: Bo och Nils på tåget, Bossa och tremänningarna ritar, Bossa och födelsedagsbarnet (hon ville gärna öppna hans paket).

3 kommentarer:

 1. Tyya's dad won't come by anything middling at the meet - no ice cream, no sweets, no cookies. But when the saleslady puts a appraisal sticker on Tyya's nose, Daddy is conclusively feigned to suborn something goodness

  http://www.webhunter.pl/?p=1


  http://garmin-updates.com/2013/01/19/profil-nowoczesnej-telewizji
  http://nostalgic-art.pl/?iid=125
  http://alcatrazpub.pl/category/alkoholowa-kuchnia
  http://centrium.pl/gry-komputerowe/podzial-gier-dla-dzieci
  http://snikers.pl/page/11

  SvaraRadera