onsdag 27 mars 2013

Dagen i bilder - och två filmer

Oj, vilken dag. Och vilket genidrag det känns som nu, att jag och Nils tog ett par dagar ledigt så här före påsken. Det började med att Bossa sov till kvart i åtta och sedan fortsatte mysa i soffan med mig.

Sedan åt vi krabbelurer med sirap, sylt och vindruvor till frukost.

Innan vi hoppade in i hyrbilen vi fixat till vår lediga dag.Vi hade tänkt åka till Nordens Ark ...

... men på grund av vinterkylan som vägrar lämna Göteborg skippade vi det. Åkte till Ikea i stället. 

Kul det med!

Vi skulle bara köpa två eller tre grejer, men så blev det ju inte riktigt. I bild: glass i pausen mellan våningsplanen. 

Eftersom vi (jag) hade hyrt världens minsta bil, fick vi åka hem en sväng efter Ikea för att kunna fortsätta köra och samtidigt se saker genom rutorna 

Svängde också förbi Pustervik och hämtade ut olika slags konsertbiljetter. 

Sedan drog vi till en hemlig ingång på baksidan av ICA Maxi-huset vid Mölndalsvägen. 

Där fanns nämligen ett lek- och busland. Ett tag var vi helt själva där inne! Väldigt lyxigt. Enligt rekommendationerna hörde Bossa hemma i småbarnsrummet för folk upp till en meter, men hon ba "nänänä". Det var "lite" jobbigt att hänga med i svängarna som höggravid. 

Låt oss konstatera att det tar på krafterna att vara Bossa inne på ett lekland. Hon somnade nästan i vagnen när vi sedan storhandlade. Slog för övrigt rekord i antal pengar spenderade på ett ICA Maxi-besök: 2 500 spänn. Det ni!

Sedan hem och äta middag. 

Följt av uppackning av Ikea-köp. Det får symboliseras av bästa fyndet: den här jättefina servetthållaren. 

Fast det här fyndet var inte heller så dumt: staffli och ritrulle till Bossa. Notera hur hon inte kan stå still en enda sekund. 

Vi hoppades att den intensiva dagen skulle generera världens snabbaste läggning och tro tusan om det inte blev just så. Nils kom ut från Bossas rum för en kvart sedan efter cirka tio minuters sövande och so far so good. 

3 kommentarer: