lördag 1 december 2012

Dagen i bilder


Den här lördagen inleddes med att Bossa vaknade vid åtta. Två helger på raken har hon sovit till tio, but I guess all things come to an end. OBS: inser såklart att åtta också är en lyllig tid. Hur som: jag drog mig till nio innan jag ropade in familjen till storsängen där vi öppnade lucka ett i Bossas trollkalender.


Sedan gjorde jag pannkakor, vilket blev min first och Bossas second breakfast.


Efter att vi såsat runt en stund packade vi in Bossa så här väl pga den fuktiga Göteborgskylan som slagit klorna i byn.


Vi tåg en båt ...


... till andra sidan älva och fick känna på lite sol.


Vi traskade till Storkens stora lageraffär i Sannegårdshamnen och kollade på syskonvagn. Bestämde oss för den här: Babyjogger City Select (tack för tips Ada!!!). Ska dock köpa den på nätet pga många tusenlappar billigare än i butik.


Bossa trivdes på Storken.


När vi kom hem somnade Bossa och jag och Nils åt mellanmål och kollade på End of watch (Nils) och How I met your mother (jag).


Efter en trekvart väckte vi the Bo och gick till Naturhistoriska och kollade på djur ...


... samt jagade fladdermöss.


Hemma igen hämtade vi upp jullådan som Bossa intresserat dissekerade.


Medan Nils kollade Liverpool fixade jag med Bossas middag som hon åt cirka ingenting av. Hon ville bara ha "MERA OST". Fick en Babybel som hon slickade på innan hon bad om "MERA GASS". Fick en pinnglass. Är en dålig mor ibland.


Efter maten badade jag och Bossa och när vi kom ut från badrummet hade Nils gjort julfint. Satt upp en stjärna i Bossas rum, till exempel.


Sedan kollade vi Ice Age och efter det ville Bossa prova Nils nya skor.


Det gick skitdåligt för henne att gå i dem.


Nu är Bossa lagd och sagoläst av moi och jag ska för första gången i mitt liv ge mig på the Asian cuisine. Wish me luck!


*** VIKTIG UPPDATERING: Glömde nämna att jag fick 10 rätt på en enkelrad på stryktipset  i dag. 165 kronor i utdelning. Är tydligen helt överjävlig på att tippa fotboll. ***

1 kommentar:

  1. Baby Jogger City Select? Det ar samma som vid har och Jade alskar den. Hon till och med sover i den och tycker det ar roligt att kunna sitt mot syster eller framat. Bra val!

    SvaraRadera