söndag 11 november 2012

Dinata, dinata!

Förra året var tre av oss i Köpenhamn på "mamma på vift"-helg (kan inte länka, pga hade bloggpaus då) och nu i helgen följde vi upp med utökad skara på Dinata-helg i Göteborg. Det var Körven och Guldmazarinen och DJ Azteka och Karin och det var så himla härligt och kul. Namnet Dinata kommer sig av en händelse på en Stockholmspub då den (Antique-)låten gick igång och skapade en alldeles speciell Dinatastämning för Guldmazarinen och Körven som var där och drack vin. Mycket internt och svårt att förklara, men tänk guld, klackar, bibb, nagellack, leopardmönster. Ungefär så kommer man i Dinatastämning.

Vi åt på Tapasrestaurang och på hipster-Stearin och hade pubrunda, shoppingrunda och lyfte på gamla stenar. Och de av oss som inte var gravida var ute till klockan fem på morgonen (och ja,vid den tiden är endast Park Lane öppet). En underbar helg, och jag ser redan fram emot nästa års temahelg. Och året efter det och året efter det och året efter det osv. Tänk vilken Dinata-helg vi ska ha i Marbella eller liknande 2042!

Så här såg helgen ut på Instagram:


Oj, det syns visst inte så väl. Men jag orkar inte ladda upp varje enskild bild. #dinata på Insta om man vill titta närmare.

Nu ska jag hänga lite tvätt och sedan hämta min familj på centralstationen. 

1 kommentar:

  1. Dinata-dinata! Så himla grym helg. Längtar till nästa.

    SvaraRadera