onsdag 11 juli 2012

Och ja, inser fortfarande i-landsgrejen i att beklaga sig över en kass semester

Jag och Nils satte samma betyg på Korfusemestern: 2 av 10. Positivt var att vi lärt oss att Bossa kan somna lite hur som (allra helst på pappa) och att vi fått äta gott. Negativt har varit ... nästan allt annat.

Det allra värsta var att Bossa verkligen led av värmen samt att det inte fanns någonting för henne att göra. Samhället vi åkte till (Agios Georgios south) bestod av enbart en huvudgata som i sin tur enbart bestod av snack bars, vanliga barer, restauranger och supermarkets. Det fanns en liten trasig lekplats, men eftersom allting badade i arg sol hela tiden var det inte ett dunderplace för kids. Kanske om kiddet hade gillat stranden, men hon skrek så fort hon fick sand på sig så ... nä. Inget bra.

 We should have known, helt enkelt. Vi borde ha åkt charter till en större stad, typ Palma, eller i alla fall till i närheten av en större stad eller helt enkelt åkt till Berlin och hyrt en lägenhet och gått på zoo och liknande. Stackars unge led hela veckan. Kräktes av värmen (på en skumpig buss) vid ett tillfälle.

Med det sagt så är vi nu hemma och det är härligt! Älskar svala Göteborg ännu mer nu och älskar att Bossa älskar att vara tillbaka.

 Dessutom: i dag är det Nils och min tredje bröllopsdag (och, eh, första gången vi kommer ihåg att vi har bröllopsdag). Det firar vi med torr cider (båda) och Bachelorette (jag). Lyx med att vara borta en vecka är att man har många avsnitt av olika grejer att ta igen när man kommer hem.

Att gifta sig var kul. Det vill jag göra om. (Med samma person.)

3 kommentarer:

  1. Vad tråkigt att semestern inte blev som ni tänkt er! Men skönt att ni är hemma nu då. Och grattis på bröllopsdagen!

    SvaraRadera
  2. Tack, vad snäll du är!

    SvaraRadera
  3. Och grattis på din - i efterhand.

    SvaraRadera