onsdag 21 mars 2012

Kicken, vart tog du vägen.

Så himla spännande i köket just nu. Jag inte bara lagar falafel för första gången, jag friterar för första gången åsså.

3 kommentarer:

  1. Oooooooooh nice! Berätta hur det blev. Hur friterade du?

    Och älskar rubriken! Jag och min man brukar sjunga det hela tiden. Men så är vi östgötar också precis som Markus K så det blir extra härligt.

    SvaraRadera
  2. Det_blev_så_gott. Bästa falafeln jag ätit! Säkert mkt pga stoltheten i att ha lagat själv, men också för att de smakade gott.

    Jag friterade i stekpannan med rapsolja. Hade kanske en centimeter olja i pannan och satte plattan på 10 av 12. Inväntade värmen och slängde i bullarna (som jag först doppat i mjöl) och lät fräsa i kanske fyra minuter per sida.

    SvaraRadera