torsdag 2 februari 2012

Skit ska skit ha?

Nu får den här dagen gärna ta slut tack. Förutom Bossamyset så har den bara varit hemsk. Jag är spyfärdigt trött och hungrig på samma gång, jag har bråkat (bråkar?) med Nils och det knarrar i min häl vilket betyder hälseneinflammation och det är inget kul. Nu ska jag äta en omelett som blev ful som stryk och sedan ska jag lägga torsdagen den andra februari till handlingarna.

6 kommentarer:

 1. Usch fy fan. Bättre lycka imorgon!

  SvaraRadera
 2. Hoppas helgen blir desto bättre! Kram kusse

  SvaraRadera
 3. Åh trist :-/ Hoppas helgen blir gladare och roligare.

  Jag och min man bråkar väldigt sällan men vi bråkar ALLTID när någon av oss eller barnen är sjuka. Om vem som ska vabba, om vem det är mest synd om osv. Idiotiska gnällbråk som "Jaha stackars dig som inte sovit för att du hostar, jag har ju bara inte sovit en hel natt sen typ slaget vid Lützen".
  Det slår aldrig fel.

  SvaraRadera
 4. Hörrudu, Nej! Skit ska kanske skit ha men DU är inte skit, ergo - ingen skit till dig.

  Du är 1. fantastiskt bra på att formulera dig i text 2. verkar fantastiskt rolig och 3. min inofficiella blogg-favorit.

  Trevlig fredag!
  /lisa.

  SvaraRadera
 5. Karin - du har så rätt. Kopplade inte ihop det, men det är klart att det hänger samman. Jag förväntade mig stående ovationer för att jag drog med Bossa på museum och lät Nils sova i massa timmar och när jag inte fick det blev jag sur. Och surhet föder surhet och sedan ... ja så blev det dåligt. Ska ha detta i minnet nästa gång.

  Lisa - du får inte säga sådant här! Jag blir ju helt gråtfärdig av gladhet. Tack du snälla bra person.

  SvaraRadera
 6. Hemlis som jag ej vågar skriva på min blogg: vill göra slut med min kolla pga irritation varje gång han är sjuk. *ler* Han har varit det hela januari typ ...

  SvaraRadera