måndag 20 februari 2012

Alltid i en prydlig plastficka.

Men det här var det gulligaste! Jag går igenom pappahögen från helgens besök. Ni förstår, min pappa har alltid med sig utskrifter till mig när han hälsar på. Det handlar om artiklar han tycker att jag borde läsa. Ofta politiska, men också om sport och djur eller senaste nytt från min uppväxtort. Ibland skickar han det med post.

Allefall, den här gången hade han skrivit ut wikipediasidan om vad en copywriter gör. Så gulligt! Jag har ju aldrig jobbat som det förut och nu vill han väl hjälpa mig inför min nya anställning. Han hade också lagt med några utskrifter från olika delar av min nya arbetsgivares hemsida. <3 (Jag ser att det där inte blev ett riktigt smileyhjärta, vet inte hur man gör sådana, men ni fattar.)

5 kommentarer:

 1. Faktiskt himla gulligt! :)

  SvaraRadera
 2. Så där gör min daddy också. Dock mest urklipp om sånt han tycker jag borde lära mig mer om. Världsmarknadspriser på spannmål. Personliga berättelser om "hur det var förr". Kostnadseffektivitet i olika gödslingsmetoder. Lokala nyheter från södra Skåne. Å så inte att förglömma: artiklar som är "emot" ekologisk mat.

  Ibland slinker det med nån seriestrip också. Jag har ALDRIG gillat serier...fattar dem i princip aldrig.

  Har funderat på om jag skulle börja skicka genusvetenskapliga artiklar till pappa.

  SvaraRadera
 3. Visst är de fina, papporna!

  Motvalls - jag får också ganska "riktad information" från pappa. Vi tycker inte direkt likadant om många saker to put it mildly. Har försökt få honom att läsa till exempel genusartiklar, men det är som att försöka få en vägg att ta in ny information...

  SvaraRadera