söndag 22 januari 2012

Synd om mig.

Buhu-hu. Bossa sov bara en timme och jag hade preciiis kommit till ro på soffan när jag brutalt rycktes upp. Kändes det som.

Och tillåt mig nu att vara lite gnällig, men jag tycker att en sak är så orättvis. Så här: om det här hade varit min sovmorgonsdag så hade jag varit vaken vid det här laget och Nils hade fått sova oavsett hur kort stund Bossa hade lurat. Jag vaknar nästan alltid före halv elva och löser då alltid av Nils som får sova vidare ett tag, till exempel tre timmar som i går. Men eftersom Nils aldrig vaknar före 12 på sina sovmorgnar så är det jag som måste plocka Bossa när hon är klar med förmiddagssömnen. Och det är såklart helt okej, särskilt när hon sover i två och en halv timme. Men just i dag är jag så_besinningslöst_trött att det inte känns okej. Just i dag känns det faktiskt jätteorättvist.

2 kommentarer:

  1. oscar sover också till 12 sina dagar, jag till typ..max 9. sjukt tråkigt. särskilt nära mina ungar är uppe innan 6. väckte därför honom strax efter 9 idag - genom att "råka" släppa in flocken med barn. sämsta flickvännen ibland...

    SvaraRadera
  2. Det är för jävligt, är vad det är.

    SvaraRadera