onsdag 11 januari 2012

Ska bara dricka kaffe och läsa twitter. Sedan slå av teven och vara god mor.

Varje gång jag faller till föga och knäpper på barnkanalen hör jag i mitt huvud rösten som säger att det är skadligt för barn under två att glo på teve.

Kan någon säga till mig att det inte är sant och att det är okej med lite tv, säg 45 minuter eller en timme totalt på en dag, för en ettåring. Pallar inte googla, för då vet vi ju vilket forum vi hamnar i.

5 kommentarer:

 1. Äsch. Jag tror inte det är nån fara alls. Hon är ju över året. Värre saker utsätts de ju för tänker jag. Drick du ditt kaffe i fred. Enjoy!

  SvaraRadera
 2. Äh! Har alltid teven på när jag är hemma på dagarna. Hehehe, Eila har nog "sett" mer tv än vissa 3 och 4 åringar den här hösten/vintern. Hela säsongen av Tre Kronor, bland annat. Bra skit, hälsar hon. Hihihi :P

  SvaraRadera
 3. När vi var små satt barn lösa i baksätet (eller kanske var det lite tidigare) på bilen... tror inte det är skadligt om hon tittar på lite tv. De som säger annat har säkert själva kommit ifrån småbarnsfasen och ihärdigt förträngt alla minuter deras egna barn kollade på tv innan de var två år. God Morgon!

  SvaraRadera
 4. Oj oj oj vad 4åringen fått kolla på tv. Hej fyrkantiga ögon!
  Ibland är liksom det den perfekta barnvakten om man tex städar el lagar mat.
  Dessutom är många program väldigt pedagogiska nu för tin.

  SvaraRadera
 5. vad roligt att du är tillbaka. Och så bra att ni hade bestämt på förhand att klara av sådana perioder. I nöd och lust heter det ju och kanske har det gjort er lite starkare.

  låt inte tv bli ett stressmoment som du "faller till föga för". Det blir ju ännu jobbigare om du ska ha den striden med dig själv (och så småningom , eller kanske redan, Bossa)hela tiden.

  SvaraRadera