lördag 24 september 2011

En lördag.


Jag tog mig till bokmässan i dag! Succé. Det var enormt många grejer att titta på där inne. Så många att jag såklart blev lite stressad och angsty, men mest var det fint. Fast det luktade väldigt mycket svett och prutt, det gjorde det, så man fick andas med måtta.

I alla fall, likt den morsa jag är hamnade jag på barntorget och köpte en nätt hög. Bossa fyller ju ändå år alldeles bakom knuten. Fast jag måste erkänna att jag nog hade köpt "Får jag titta i din blöja" även om jag varit barnlös.


Jag mötte Ola inne på mässan och vi gick från Gothia till Max. "Du vill väl följa med och äta en Grande de luxe triple cheese", tyckte Ola. "Mja, jag har redan ätit två hamburgare den här helgen och det är bara lördag", försökte jag, men det var såklart bara struntprat från min sida.

Betyg på triple cheese: 5 björnar av fem. S Å V Ä L D I G T G O D. Obs: på bilden ser man att någon blir övermodig och häller smält cheddar på hamburgaren som redan är toppad med tre olika ostar. Det är Ola. Jag använde cheddarn endast som en side dish.


Därefter träffade jag Liselott för kaffe_prata_mysa och sedan kom jag hem till det här. Ett ovanligt prydligt vardagsrum, men också väldigt tomt. I morgon får min familj gärna komma hem, tack. Until then ska jag samla tålamodspoäng medelst rödvin, Biggest Loser och kanske en film? Och så ska jag rensa avlopp, sortera mina underkläder (ut med det gamla!) och laga minst en klänning.

2 kommentarer: