lördag 27 augusti 2011

Söndagens dag i bilder

9:15 - går upp och börjar förbereda för pannkaksfrukost. 9:45 - Johan dyker upp för att äta pannkaksfrukost.

10:15 - Bossa vaknar efter en alldeles för kort förmiddagsvila och vill vara med på vår frukost. Det visar sig dock att hon inte gillar pannkakor vidare värst.

Bossa och Johan pussas.

Cirka klockan 12 - Johan har lämnat oss, Bossa äter lunch. Lax med potatis + frukt med yoghurt + äpple.

12:30 - vi väcker Nils som sovit de senaste tre timmarna, eftersom han tog morgonskiftet med Bossorånet. Bossa och Nils leker med ett cd-fodral...

... medan jag fixar med dusch + smink.

Klockan 13:30 går vi ut för att handla grejer. Till exempel kläder till Bossa. Myrorna släppte till med en t-shirt, ett linne, en overall och två varma tröjor för 190 kronor.

Såg också finaste gunghästen i skyltfönstret och blev lite sugen. 300 spänn är väl rätt billigt för en sådan här? Får funta på't.

Vi köpte också en ny stekpanna och åtta vinglas på Järnia innan vi slog oss ned på Bishops Arms för öl + fish and chips. Ungefär här tänkte vi att Bossa skulle somna i vagnen. Man kan emellertid säga något i stil "tji fick vi", för i stället för att somna i vagnen så gjorde hon kaos. Så vi gick hem och här är vi nu. Bossa är skitsur på precis allt, så nu är det till att plocka fram stora underhållningsregistret för att få henne att stå ut med de två sista timmarna av dagen. Golördag!

1 kommentar:

  1. Btw, lördag idag, ena. Står söndag i rubrik.:-/

    SvaraRadera