måndag 15 augusti 2011

Men ändå, rätt gött med vardag. Dessutom kommer Balivännerna snart hem och det kan inte hända fort nog.

Ah, tänk för sju veckor sedan. Då var hela världen vårt ostron. Danmark-Halmstad-Hultsfred-Värmland-Halmstad-Amsterdam-Halmstad-Paris-Way Out West-Värmland senare så är vi nu samlade hela familjen i Göteborg igen och Nils har börjat jobba och om tre veckor gör jag det och förmodligen får vi inte sju veckor på raken tillsammans igen förrän vi är pensionärer. Och då kanske inte Bossa vill vara med oss hela tiden.

Jag går och kör ett pass med Slynkören för att runda av, tror jag.

1 kommentar:

  1. Joho, klart ni får. Prodda fler små bossisar! När jag pratar om att f-kassedagarna kommer ta slut säger solrosen: då skaffar vi bara fler barn. Han har räknat ut hur ofta man behöver skaffa barn för att inte behöva jobba fram till 65 å pensionen.

    Well, det där med er Danmarkssemester. Jag tar tillbaks att jag var skeptisk. Det lät fint. Utom att cykla då. Jag gillar inte att cykla. Men att bo i stuga å ta det lugnt. Efter 5 dar i Amsterdam med tredagarsfebrig cheetah vill jag inte storstadssemestra ensam med bebis igen på ett tag. I september ska vi till Italien. Jag är glad att vi har strukit Rom. Å kommer bara boka in oss på Agriturismoställen med barnvänlig trädgård, pool å promenadavstånd till allt vi behöver.

    Fast jag är fortfarande övertygad om att mitt första semesterförslag, att hälsa på vän i Delhi, hade funkat prima med bebisen...

    SvaraRadera