fredag 22 juli 2011

300 days of Summer

Oh lah-di-dah så roddigt det kan vara med roliga grejer. I alla fall med bebis i familjen. För att få ihop slutfyrverkeriet av vår semester har jag nu suttit och klippt och klistrat med SJ-biljetter in absurdum. Men jag tror att jag fick ihop det. Med hjälp av sådant som att min mamma får hämta oss i Laxå så att vi slipper byta tåg mer än en gång så tror jag till och med att jag fick ihop det så att allt stämmer med Bossas sovtider. Om de nu ser likadana ut om tre veckor som de gör nu. Jaja.

Anywho, så här ser slutet av vår semester ut:

Nästa vecka drar Nils till Amsterdam. Oklart exakt när, tydligen hoppas Nils och hans bror på sista minuten-erbjudande på flygbiljetterna?

Veckan därpå åker vi tåg till Halmstad och hänger hos Bossas farmor och farfar några dagar.

På lördagen den veckan far jag och Nils iväg på hemlig resa. Bossa stannar då i Halmstad. ÄLSKAR HEMLIGA RESOR. (Ja, även när det är jag som syr ihop dem.)

Tre dagar senare är vi tillbaka i Halmstad för intensivmys med Bossa. Dagen därpå sticker nämligen jag och Bossa till Värmland.

På torsdagen den veckan tar jag ett morgontåg från Kristinehamn och lämnar Bossa hos mormor och morfar. Sedan är det Way Out Fest till och med lördag och på söndagen åker jag och hämtar Bossografen igen.

Så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar