torsdag 2 juni 2011

There will be tears

Jag har verkligen längtat ihjäl mig efter att få åka till Berlin med Anton och om några timmar är det dags. Men nu kom det över mig med full kraft: hur ska jag klara mig till på måndag utan att få känna tyngden av världens bästa varma lilla klump i famnen? Jag dör stora sakna-döden redan nu. Hon fattar ingenting när jag ba: "men jag måste ju-hu få lu-hukta på dig varje dag, buhuuu".

8 kommentarer:

 1. Gud vad jag känner igen det där. Första gången jag skulle lämna den stora tjejen var hon typ tre år eller nåt. Jag skulle iväg en vecka på jobb i Sydkorea och hade någon avancerad plan för hur jag skulle hantera avskedet så hon inte blev ledsen. Det slutade med att hon tröstade mig: "Ha det så roligt på sydkoreat" medan jag grät mig harmynt.

  SvaraRadera
 2. asså Kurt verkar ju alltid ha bra material till dagens hundare!

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag känner igen mig.. Mitt bästa tips är att försöka leva i nuet (klycha men sant) och bara njuta av att uppleva allt du längtat efter i Berlin. Bossa finns där när du kommer tillbaka och du kommer gräma ihjäl dig när du väl är hemma igen om du lagt ner för mkt energi dagar på att längta när du väl har chansen att göra massa kul/skönt/vuxengrejer. Tänk på de gånger Nils varit borta, hur bra har inte det gått? Det blir likadant nu. Win Win Win situation!

  Have fun!

  Kram kusse

  SvaraRadera
 4. Jag hade ett jättebra Berlintips till dig men nu har jag glömt bort det. Varsågod!

  SvaraRadera
 5. Jenny och Kusse - skönt att höra att man inte är ensam pa nagot vis. Men det gar faktiskt över förväntan vad gäller Bossa-saknet. Ja, jag maste saklart dricka cirka tusen öl hela tiden för att inte bli geggig, men det har ju ingen lidit av?

  Olga - tack!

  SvaraRadera
 6. Det klart att ingen har lidit av att dricka tusen öl! Drick på du!

  SvaraRadera
 7. Kom på tipset!!!! Visst gillade du pingis? Det var en klubb som hade pingisbord, men jag såg att du hittade en anann klubb med pingisbord så det gjorde inget att jag var glömsk!! :D

  SvaraRadera